Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na aerodromu u Meksiku

VIDEO: Uhićen dječak plaćeni ubojica

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Meksička policija uhitila je maloljetnog dječaka optuženog da je kao plaćeni ubojica narko kartela ubijao ljude i odrubljivao im glave.

Dječak je poznatiji pod nazivom 'El Ponchis', dok mu je pravo ime Edgar Jimenez, a uhićen je tijekom pokušaja ukrcavanja na zrakoplov za Tijuanu iz središnje meksičke države Morelos, prenosi AFP.

Pročitajte i ovo Tsyren-Dorzhi Tsyrenzhapov Putin ga pomilovao Monstrum koji je žrtvinu odrubljenu glavu bacio kroz prozor zgrade pomilovan da bi se borio u Ukrajini, na slobodi je ponovno napao Ilustracija što se dogodilo? Ubojica mladog Splićanina na hitnu dovezen s ozljedama glave i čeljusti: Prebacili ga u drugi zatvor

>> VIDEO: Dječak koji brutalno ubija za narkokartel

Guverner države Morelos, Marco Antonio Adame, novinarima je rekao kako su kod dječaka pronađeni osobni podaci, koji govore kako je rođen u San Diegu 1996. godine, odnosno u SAD-u. 'Pokušavamo utvrditi jesu li ti dokumenti autentični', istaknuo je Adame.

Priznao četiri ubojstva

Vlasi su pokušavale tog dječaka uloviti još od kraja listopada, kad ga je meksička vojska pustila, zbog toga jer je maloljetnik. Nekoliko osumnjičenih za brutalna ubojstva diljem Meksika, uključujući i dječaka 'El Ponchisa', navodno je već priznao ubojstva nekolicine osoba, putem video snimaka, koje su se pojavile i na internetu.

Lokalni mediji prenosi kako je dječak bio zadužen za odrubljivanje glava žrtvama, kao i rezanje genetalija. Sam dječak opovrgnuo je većinu navoda, no ne i četiri ubojstva. 'Ubio sam četvero ljudi. Prerezao sam im vratove. Osjećao sam se grozno radeći to. Natjerali su me i rekli ako to ne učinim, da će me ubiti. Samo sam im prerezao vratove, ali nikad ih nisam vješao s mostova', ispričao je 'El Ponchis' novinarima izlazeći iz ureda glavnog tužitelja države Morelos.

Do 3000 dolara za svako ubojstvo

Dječak je policiji rekao kako su on i njegove sestre, koje su mu, kako lokalni mediji prenose, pomagale u ubojstvima služeći ponekad kao mamci za žrtve, za svako ubojstvo dobili od 2500 do 3000 dolara. S dječakom je uhićena i njegova 19-godišnja sestra, s kojom je krenuo u Tijuanu u posjet pomajci koja im tamo živi. Policija im je zaplijenila mobitele, na kojima se navodno nalaze fo

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene