Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sudari zbog magle?

VIDEO: U Indiji u dvije željezničke nesreće 10 mrtvih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Četiri vlaka sudarila su se u dva odvojena incidenta izazvana gustom zimskom maglom u sjevernoj Indiji, pri čemu je život izgubilo 10 osoba a ozlijeđeno ih je 47, rekli su dužnosnici policije i željeznica.

Prva nesreća danas dogodila se blizu brada Etawaha, oko 270 km jugozapadno od Lucknowa, središta savezne države Uttar Pradesh, gdje je vlak ulazeći u stanicu udario u drugi vlak koji je stajao na postaji. Deset osoba, uključujući strojovođu jednog od vlaka, ozlijeđeno je, kazao je policijski dužnosnik Brij Lal.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Željeznička nesreća Sudar vlakova u Njemačkoj, troje mrtvih Slika nije dostupna Utvrđuje se odgovornost HŽ provodi istragu nesreće kod tunela Kupjak

Deset osoba poginulo je u sličnom sudaru 100 kilometara jugozapadno od Lucknowa, blizu Kanpura. Posljedice sudara relativno su umjerene jer su vlakovi vozili smanjenom brzinom zbog guste magle, izjavio je M. N. Srivastava, dužnosnik željeznice. Indijska željeznička mreža prevozi svaki dan približno 18,5 milijuna putnika. Svake godine u zemlji se dogodi oko 300 željezničkih nesreća. (Hina)

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene