Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oboje su mrtvi

VIDEO Srušio se avion u kojem su bili dijete i muškarac: Udario u dalekovod i zapalio se

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U utorak u jutarnjim satima u sjevernom Novom Južnom Walesu rekreativni zrakoplov udario je u dalekovod, te se zapalio i srušio.

Muškarac i dijete poginuli su nakon što se u utorak ujutro srušio rekreativni zrakoplov u sjevernom Novom Južnom Walesu.

Avion se zapalio nakon što je udario u dalekovod na Winegrove Roadu u Lilydaleu, u blizini Graftona, malo poslije 8:30 ujutro.

Policija je rekla da su putnici bili muškarac u 30-im godinama i dijete oko 10 godina.

Pročitajte i ovo Shakira Spencer trojac proglašen krivim Shakira je umrla u najstrašnijim mukama: "Tjerali su je na prostituciju, palili čikovima i hranili samo kečapom, a onda su je zaključali u ormar. Iz stana su počeli izlaziti crvi"

"Rekreativni avion zapeo je za dalekovod i kao posljedica toga srušio se na obale rijeke Clarence", rekao je medijima vršitelj dužnosti inspektora Aaron van Schaik te dodao da se avion nakon toga zapalio.

Obitelj putnika je obaviještena, potvrdila je policija, piše 9News

Pročitajte i ovo Jurica Lovrinčević i Davor Filipović Novi skandal u Vladi Objavljena snimka razgovora u kojoj ministrov savjetnik dogovara iznudu novca: "Ako sje*e, neće nikad dobiti ništa"

Pročitajte i ovo Ilustracija Divan cvijet opakog učinka "To je zvijer!": Izdano upozorenje protiv najstrašnije droge koja postoji, rijetko se koristi više od jednom

Istražitelji će surađivati ​​sa zračnim vlastima kako bi otkrili  okolnosti nesreće, a javnost se poziva da se javi ako su jutros vidjeli zrakoplov kako leti preko sjevera države. Policija vjeruje da je zrakoplov letio u smjeru zapada prije pada.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene