Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Često to rade

VIDEO Slovenski vatrogasci morali na hitnu intervenciju, ali na izlazu ih dočekao auto: Nisu dvojili ni sekunde, odmah se primili posla

Slovenski vatrogasci
Slovenski vatrogasci Foto: Facebook/Gasilci PGD Bled-Rečica
Nevrijeme s jakim vjetrom u utorak je bjesnjelo nad Bledom, gdje je stablo palo na turistički vlakić, a u tom trenutku u njemu su bile četiri osobe.

Policija na Bledu oko 18:30 obaviještena je da je zbog nevremena na području Bleda stablo palo na turistički vlakić.

Slovenski vatrogasci nakon dojave krenuli su u pomoć, no i prije odlaska na intervenciju imali su dosta posla s vozilom koje je bilo parkirano ispred ulaza u vatrogasni dom te je zapriječilo izlazak interventnim vozilima.

Nesreća se dogodila manje od kilometra od vatrogasnog doma pa su vatrogasci na mjesto događaja mogli stići za nekoliko minuta. No neposredno ispred vatrogasne garaže bio je parkiran automobil stranih registracija. Vatrogascima nije preostalo ništa drugo nego da sami uklone vozilo. 

Pročitajte i ovo Žena urinira u ulici Splita Što je u glavi? Žena skinula gaće i pomokrila se u centru Splita usred bijela dana: "Šta grintate, nije ti se pos*ala na ulaz ka meni Englezica"

 

"Trebalo nam je pet minuta, što je ipak pet minuta previše", rekao je dan nakon intervencije zapovjednik PGD-a Bled Domen Kunčič za 24ur.

Na Facebooku je objavljena i snimka vatrogasaca kako uklanjaju automobil.

Pročitajte i ovo Ilustracija Tragedija u New Yorku Djevojčica od 14 mjeseci umrla od toplinskog udara: Baka ju je ostavila u autu...

Pročitajte i ovo Srušeni avioni uz plažu Piloti ozlijeđeni FOTO/VIDEO Zastrašujuće snimke: Avion se srušio tik do plaže pune kupača, samo dva dana kasnije gotovo identičan slučaj

Nakon nekoliko minuta petorica vatrogasaca uspješno su premjestila parkirano vozilo, a na intervenciju je potom krenulo 12 vatrogasaca s dva vozila. U trenutku nesreće u vlaku su bile četiri osobe koje su bile neozlijeđene.

Automobil je 66-godišnji austrijski državljanin parkirao ispred vrata garaže, gdje je označena staza za vozila hitne pomoći i zabranjeno parkiranje. Kazna za takav prekršaj iznosi 80 eura, ali kako je policija kaznu prekršitelju izdala na mjestu gdje ju je platio, on je kaznu platio upola manje - 40 eura.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene