Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Skandal u školi

VIDEO Učiteljice za noge hodnikom vukle slijepog dječaka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvije učiteljice mogle bi biti optužene za zlostavljanje djeteta nakon što je njihova škola u javnost pustila video nadzorne kamere na kojem se vidi kako 6-godišnjaka vuku za noge po školskim hodnicima.

Sporni video prikazuje jednu učiteljicu iz osnovne škole u Santa Feu kako školskim hodnicima vuče slijepog dječaka držeći ga za gležnjeve. Uskoro joj se pridružuje još jedna učiteljica dok jedan učitelj hoda iza njih.

Pročitajte i ovo Predškola - 2 Javna rasprava Pobuna protiv prijedloga devetogodišnje škole: "Ovo naprosto nije izvedivo" Ilustracija Učiteljica dobila otkaz Podnesene prijave zbog zataškavanja vršnjačkog nasilja u školi u Strožancu: O svemu se oglasila i ravnateljica

>> VIDEO Učiteljica u pola sata ošamarila djecu 120 puta!

Učiteljica je policiji rekla kako dječak nije htio otići u drugu učionicu, pa ga je ona tamo odvukla, piše NY Daily News. Glasnogovornica policije rekla je kako dotična učiteljica već dugo radi sa slijepim dječakom te kako su u vrlo dobrim odnosima. 'Ne vjerujemo da ga je htjela ozlijediti, no problem je u tome što je očito zanemarila dječakovu sigurnost', kaže glasnogovornica Andrea Dobyns.

Dječak se nakon ovog incidenta požalio na jaču glavobolju, no navodno nema nikakvih drugih ozljeda. Dvije učiteljice mogle bi se naći pred sudom zbog zlostavljanja djeteta, a treći učitelj mogao bi biti kažnjen jer nije prijavio incident.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene