Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pojavio se nakon dugo vremena

VIDEO Sastali se Putin i Kadirov: Kakvo je to bilo međusobno hvaljenje

Ruski predsjednik Vladimir Putin sastao se s čečenskim vođom Ramzanom Kadirovim kako bi razgovarali o ratu u Ukrajini.

Tijekom susreta Ramzan Kadirov je Vladimiru Putinu poručio da čečenski borci "uspješno služe u području posebne vojne operacije" te da ispunjavaju sve zapovijedi do pobjede.

Nakon toga Putin je rekao Kadirovu da zahvali čečenskim vojnicima koji se bore u Ukrajini.

Putin se nedavno sastao s Kadirovim sinom Ahmatom, predsjednikom Savjeta regionalnog ogranka Sveruskog javno-državnog omladinskog pokreta "Pokret prvih" Čečenske Republike.

Pročitajte i ovo Ramzan Kadirov Bijela zvijezda na čelu Kadirov izvan sebe, ukrali mu omiljenog pastuha: "I što sada reći o ljudskim pravima na Zapadu"

Pročitajte i ovo Ramzan Kadirov Uspon Wagnera Vođa Čečena ima novi plan: "Ozbiljno planiram konkurirati dragom bratu. Mislim da ću uspjeti"

U posljednje vrijeme bilo je puno špekulacija da je Kadirov ozbiljno bolestan. Od početka ožujka kruže informacije da je Kadirov u vrlo lošem fizičkom stanju, najvjerojatnije zbog problema s bubrezima, i da je u međuvremenu postao ovisan o nekim lijekovima.

 

Putin je Kadirova upitao kako stoje stvari, na što je Kadirov rekao: "Sve je dobro, zahvaljujući vama." Na to je Putin rekao: "To je zahvaljujući čečenskom narodu."

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene