Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prvi put radila

VIDEO Puneći roštilj konobarica zapalila 20-godišnjakinju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ovaj strašan video prikazuje studenticu koju je 'progutao' plamen vatre nakon što je neiskusna konobarica ulila previše zapaljive tekućine u posudu za pečenje u samouslužnom restoranu.

20-godišnjakinja iz kineskog grada Heyanga s prijateljem je došla u samouslužni restoran u kojem gosti svoju hranu sami kuhaju. Tog su dana ona i prijatelj s fakulteta odlučili jesti roštilj.

Pročitajte i ovo Bicikl, ilustracija Hitna joj nije stigla pomoći Tragedija u Podravini: Pala s bicikla i poginula, pronašao je poštar Motociklist naletio na pješaka Vozači, oprez! Prometna nesreća u Splitu: Ima ozlijeđenih, dio ceste zatvoren za sav promet

Konobarica koja ih je tog nesretnog dana posluživala u restoranu je radila tek mjesec dana, a kako je rekla, do tog trenutka nikada sama nije mijenjala tekućinu u stolnom roštilju, piše Daily Mail.

Nesvakidašnji prizor: Autobus potpuno izgorio!

Do tada joj je šef dozvoljavao punjenje samo uz pratnju starijih kolega. Tog je dana stariji kolega imao slobodan dan, a ona je bila primorana napuniti roštilj sama.

Do buktanja vatre došlo je uslijed uljevanja zapaljive tekućine u roštilj čiji je plamen još uvijek gorio. Vatra je buknula tolikom snagom da je zapalila cijeli stol, ali i nesretnu studenticu.

Usljed šoka, konobarica je napravila kobnu pogrešku bacivši ostatak zapaljive tekućine na stol. Nesreća je bila neizbježna.

Gotovo 10 sekundi, 20-godišnja je studentica bila ovijena plamenom. Izvijala se na podu ne bi li ugasila vatru. Na poslijetku joj je kolega dotrčao u pomoć i ugasio vatru svojom majicom.

Instantno joj je pružena liječnička pomoć, zadobila je teže opekline po velikom dijelu tijela, glave i vrata. Policija istražuje slučaj.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene