Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na četiri godine

VIDEO 'Prsata pljačkašica' završila u zatvoru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prošlog ljeta završila je na svim naslovnicama svjetskih medija, kao 'prsata pljačkašica', a ovog tjedna sud ju je osudio na četverogodišnju zatvorsku kaznu.

Snimka nadzorne kamere na kojoj 22-godišnja Tonee Walker pljačka benzinsku crpku u Australiji obišla je svijet. Jedna tvrtka s Tajvana je čak napravila animirani film na kojem prsata plavuša dojaše u grad na klokanu.

Pročitajte i ovo Muškarac je stao pred napadača u Sydneyju Poznat policiji Napadač iz Sydneyja imao mentalnih problema, u trgovačkom centru ubio pet žena i zaštitara Bazen, ilustracija Tragedija Otac i djed skočili u bazen kako bi spasili dvogodišnju djevojčicu - obojica su preminula: "Plač majke bio je šokantan"

>> Prsata plavuša koja je opljačkala benzinsku predala se policiji!

Walker je policija uhvatila i uhitila tog ljeta, pet dana nakon pljačke. Prema policijskom zapisniku, njezin suučesnik u pljački Alexander Joshua Spinks je rekao kako joj je on predložio da 'izloži grudi', prije nego je ušetala na benzinsku crpku s nožem u ruci.

Walker je zaposleniku zaprijetila nožem, a potom pobjegla s 300 australskih dolara. Optužena je za oružanu pljačku i krađu, a prekjučer ju je okružni sud u Southportu osudio na četiri godine zatvora.

Sudu je rečeno kako je Tonee za vrijeme pljačke bila pod utjecajem alkohola i droge. Njezin odvjetnik Chris Rossiter rekao je sudu da dolazi iz ugledne obitelji i da je voljna ne napuštati kuću, no sud je odbio njezinu molbu za puštanje uz jamčevinu, jer je već bila na uvjetnoj kazni zbog problema s drogom.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene