Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Iz ugledne obitelji

Prsata plavuša koja je opljačkala benzinsku predala se policiji!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bujna plavuša koja je prije 10-ak dana opljačkala benzinsku crpku u australskom gradu Gold Coast predala se policiji.

Snimka nadzorne kamere na kojoj 22-godišnja Tonee Walker pljačka benzinsku crpku obišla je svijet. Jedna tvrtka s Tajvana je čak napravila animirani film na kojem prsata plavuša dojaše u grad na klokanu.

Pročitajte i ovo Komemoracija za žrtve brutalnog napada u Sydneyju Ubijeno šest osoba Napadač iz Sydneyja ciljao je žene: "Snimke govore same za sebe" Muškarac je stao pred napadača u Sydneyju Poznat policiji Napadač iz Sydneyja imao mentalnih problema, u trgovačkom centru ubio pet žena i zaštitara

>> Bujna plavuša isprepadala zaposlenika benzinske i opljačkala ga!

Walker se predala u petak navečer, nakon suđenja za krađu u trgovini. Prema policijskom zapisniku, njezin suučesnik u pljački Alexander Joshua Spinks je kazao kako joj je on rekao da 'izloži grudi' prije nego je ušetala na benzinsku crpku s nožem u ruci.

Walker je zaposleniku zaprijetila nožem, a potom pobjegla s 300 australskih dolara. Optužena je za oružanu pljačku i krađu.

Sudu je rečeno kako je Tonee za vrijeme pljačke bila pod utjecajem alkohola i droge. Njezin odvjetnik Chris Rossiter kazao je sudu da dolazi iz ugledne obitelji i da je voljna ne napuštati kuću, no sud je odbio njezinu molbu za puštanje uz jamčevinu jer je već bila na uvjetnoj kazni zbog problema s drogom. Ostaje u pritvoru do idućeg saslušanja 20. kolovoza.  

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene