Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tvrdi da je bio prisiljen ubijati

VIDEO: Pronašli masovnu grobnicu 14-godišnjeg ubojice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Meksička vojska pronašla je masovnu grobnicu za koju se vjeruje da se u njoj nalaze žrtve 14-godišnjeg plaćenog ubojice uhićenog ranije ovog mjeseca.

Otkriće grobnice uslijedilo je nakon što je policija uhitila tri muškarca za koje se sumnja da su radili s mladim Edgarom 'El Ponchis' Jimenezom koji je radio za jedan od meksičkih narko kartela. Oni su policiju odveli do grobnice u kojoj je pronađen do sada nepoznati broj tijela.

Pročitajte i ovo Ilustracija što se dogodilo? Ubojica mladog Splićanina na hitnu dovezen s ozljedama glave i čeljusti: Prebacili ga u drugi zatvor Intervencija policije tijekom pucnjave u Pragu Masakr u Pragu VIDEO Policija objavila dramatične snimke, Češka oplakuje žrtve: "To je strašno, ne mogu ni govoriti"

>> VIDEO: Uhićen dječak plaćeni ubojica

Uhićeni Jimenez već je ranije priznao ubojstva od kojih su neka bila brutalna, odnosno učinjena su sakaćenjem žrtava. Prilikom priznanja izjavio je kako se osjeća loše radi toga što je činio tvrdeći kako je bio otet kada je imao 11 godina te bio prisiljen ubijati jer se bojao za svoj život.

U posljednje vrijeme sve je veći broj maloljetnih ubojica u Meksiku, a roditelji u gradovima Ciudad Juarez i Tijuana tvrde kako djeca s već od 8 godina žele postati članovi narko kartela te se približavaju bandama.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene