Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vještina pilota

VIDEO Ovakvo slijetanje nikome ne bi bilo ugodno

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Slijetanje na aerodrome u Velikoj Britaniji u srijedu je bio posebno izazovan zadatak za pilote putničkih zrakoplova. Snimka s YouTubea koju možete vidjeti niže teksta, pokazuje i koliko.

Piloti Air Francea i Ryanaira u srijedu su morali slijetati na aerodrom u Bristolu postrance. Udari vjetra mjestimice su dostizali i preko 140 kilometara na sat, a britanski meteorolozi ističu kako je čitavo Britansko otočje bilo pod sličnim naletima vjetra, prenosi Daily Mail. U takvim uvjetima doista treba pokazati zavidnu vještinu pri slijetanju putničkim zrakoplovima.

Pročitajte i ovo Pad aviona U plamenu VIDEO Dramatična snimka pada ruskog aviona: Vatrena buktinja zahvatila zrakoplov, pilot spašen 200 metara od obale Slika nije dostupna DOBRE VIJESTI Vežite se, polijećemo! Ryanair najavio čak šest novih linija iz Hrvatske

VIDEO Sretni što su izvukli živu glavu: Kako biste vi regirali da doživite OVO?

U niže priloženom videu možete vidjeti pilota Ryanaira kako se bori s prizemljivanjem zrakoplova po snažnom vjetru. Pilot je uspio, no nije izgledalo nimalo ugodno. Pogledajte snimku.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene