Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nepozvani gosti

VIDEO Panika na plaži! Morski psi plivali na metar od kupača: Kada su shvatili tko im se približava, ljudi se dali u paničan bijeg

Morski psi
Morski psi Foto: Screnshoot/Facebook
Na španjolskoj plaži nastala je velika panika kada su kupači shvatili da plivaju nekoliko metara od morskih pasa.

Dva modrulja uočena su kako plivaju plićakom u blizini plaže Portbou u katalonskoj regiji, a snimljeni su u nedjelju. U trenutku kada su ih gledali, jedan dio kupača uspio je pobjeći iz mora, dok se drugi uspeo na platformu u moru. 

Unatoč ogromnoj panici nitko od kupača nije ozlijeđen, a snimke morskih pasa koji plivaju blizu kupača ubrzo su se proširile društvenim mrežama. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Neljudski uvjeti U zemlji koja ja bila rekorder po hladnoći izmjerena i najviša temperatura za sredinu srpnja: Od samog broja zavrtjet će vam se u glavi

Oglasio se gradonačelnik Portboua Gael Rodrigues poručivši da je plaža Portbou potpuno sigurna te da se modrulji često uočavaju na plažama u općini jer su autohtoni na tom području, piše Daily Mail.

Također je naglašeno da modrulji rijetko napadaju ljude, ali bilo je nekoliko incidenata, od kojih su četiri završila smrtonosno.

Pročitajte i ovo Bjelica i mlada crnokrpica bjelica i crnokrpica FOTO Čak dvije intervencije zbog zmija u Zagrebu: "Ugmizala je ljudima u kuću, završila je u loncu!"

Pročitajte i ovo Hrvanje sa zmijom Šest metara, 56 kilograma VIDEO Uhvatio se ukoštac s ovom golemom zvijeri, a prizori hrvanja izazivaju jezu: "Glupa djeco"

Ovo nije prvi susret s modruljima u blizini katalonske obale ove godine. Dana 23. lipnja zabranjeno je kupanje na trima plažama u Alcanaru zbog prisutnosti dvaju morskih pasa.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene