Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Opasna vožnja

VIDEO Glup i gluplji: Dodavali pića kroz prozor kombija na brzini 100 km/h

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Umalo je došlo do sudara kada su dva nepromišljena vozača počela razmjenjivati piće kroz prozore kombija u vožnji po brzoj cesti, prepunoj drugih vozila.

Zastrašujući trenutak koji se jednom vozaču događao pred očima na brzoj cesti u Velikoj Britaniji zabilježen je kamerom. Dok je sasvim normalno vozio cestom ispred njega su vijugati počela dva kombija koja su vozila usporedno. Razlog nekontroliranog i opasnog vijuganja bila je razmjena alkohola kroz prozor vozila u vožnji, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Prekoračenje brzine Dnevnik Nove TV pita Kako spriječiti prekoračenja brzine na cestama? Pogledajte rezultate glasanja Ivan Bulj izašao iz zatvora - 1 ubojica na slobodi FOTO Neobična scena: Pogledajte tko je Bulja dočekao pred zatvorom

Vozili su 100 kilometara na sat, a onda odlučili da bi zgodno bilo ispružiti ruku kroz prozori i razmijeniti alkoholna pića.

VIDEO Bahati vozač: Prema Banja Luci vozio u rikverc!

'Bilo je ludo, glupo i opasno... moglo je završiti veoma gadno', komentirali su video udruge za prometnu sigurnost, a snimku pregledava i policija.

'Puno vozim, jer je to dio mog posla i nagledam se svakakvih glupih stvari na cesti skoro svaki dan Postanete gotovo imuni na glupost, ali ovo je bilo posebno opasno i moglo je uistinu završiti gadno', rekao je muškarac čijom je kamerom snimljen događaj, a koji je želio ostati anoniman.

Kako se sve događalo, pogledajte u priloženom videu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene