Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oštro oko policajaca

VIDEO Okorjeli kriminalac 'pretvorio' se u ženu, ipak su ga prepoznali

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Čak ni kada se opasni kriminalac 'pretvorio' u ženu, još i k tome prostituku, nije izbjegao ruci pravde. Oštro oko kolumbijskih policajaca prepoznalo ga je i vratilo iza rešetaka.

Giovanni Rebolledo, odbjegli kolumbijski osuđenik, potpuno je promijeni izgled. Otišao je toliko daleko da si je dao ugraditi bujne grudi, oblačio se kao žena, a radio je i kao prostitutka. Sve to da bi izbjegao 60 godina zatvorske kazne, piše Daily News.

Pročitajte i ovo Hrvatica dala izjavu za RTV Slovenije Za RTV Slovenije Hrvatica izjavom s Pohorja pokorila internet: "Negdje je u šumi..." Slika nije dostupna Start s leđa Pijan je gurao novac plesačici među grudi, a onda ga je spazila žena

On je naime, prošle godine osuđen na zatvor zbog otmice, pljačke i iznude, ali uspio je pobjeći i osmisliti domišljati plan. Kada je pobjegao iz zatvora podvrgao se plastičnoj operaciji nakon koje je postao 'Rosalinda' - putena žena, duge, crne kose.

>> Policija tražila crnog kradljivca, a on bijelac!

Nakon ovog ekstremnog makeovera postao je prostitutka u kolumbijskom gradu Barranquilla. Međutim, unatoč novom izgledu, policija ga je prepoznala za vrijeme rutinske provjere vozača i vratila u zatvor.

El Tiempo piše kako je 2012. u zatvoru završio jer je bio dio kolumbijske kriminalne skupine Los Topos koja je iskorištava lijepe žene da zavedu bogate muškarce i dovode ih kući.

Jednom kad bi nasamareni muškarci bili namamljeni u objekt, ondje bi ih umjesto ženskih čari dočekala prava noćna mora. Članovi bande mučili bi ih električnim šokovima dok im žrtve ne bi predali svoje bankovne kartice i pinove te ostale vrijednosti koje su eventualno imali sa sobom.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene