Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bebe puštene iz bolnice

VIDEO: Majka osmorki vratila se s djecom kući

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nadya Suleman koja je u siječnju rodila osmorke napokon se s djecom vratila kući. Njenih šest dječaka i dvije djevojčice pušteni su iz bolnice u Los Angelesu početkom ovog tjedna.

Suleman je dozvolila internet stranici koja se bavi poznatima, Radaronline.com, da snimi njezinu obitelj, a navodno je i u pregovorima s jednom televizijskom kompanijom. Snimljeni video koji je objavljen na stranici pokazuje majku kako se smiješi, te u rukama drži svoju djecu. Bebe su drugi poznati slučaj osmorki zabilježen u SAD-u.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Majka osmorki 'U svijetu ima mentalno poremećenih ljudi' Slika nije dostupna Voli djecu Majka osmorki: Željela sam veliku obitelj

>> Majci osmorki ponuđeno milijun dolara da snimi pornić

Suleman je za magazin 'Life & Style' izjavila kako namjerava snimati televizijsku emisiju, ali da će biti riječ o dokumentarcu, a ne o reality showu. Inače, majka osmorki došla je u središte pozornosti nakon što su u javnost isplivale informacije o tome kako je razvedena, nezaposlena te živi na socijalnoj pomoći u stanu svojih roditelja.

Od onda se preselila u novi dom zahvaljujući pomoći ljudi koji su joj slali novce preko njene internet stranice. Sulaman je odlučila zaštiti ime 'Octomom' (majka osmorki).

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene