Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Spektakularna pljačka

VIDEO Lopovi opelješili banku, do trezora prokopali tunel!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U policiji ne otkrivaju koliko su novca odnijeli, ali s obzirom da su tunel navodno probijali cijelu prošlu godinu, sigurno nisu škrtarili.

Skupina bandita dobar dio prošle godine provela je probijajući tunel iz jedne unajmljene podzemne garaže do trezora obližnje banke. Smiona se operacija odvijala u Berlinu, a tunel je u konačnici bio dug 30 metara.

Pročitajte i ovo HNB izdaje kovanice povodom 150. obljetnice rođenja Ivane Brlić-Mažuranić 150. obljetnica rođenja U čast slavne spisateljice HNB izdaje posebne kovanice: Evo koliko treba izdvojiti za njihovu kupnju Ilustracija Očevid u tijeku Opljačkana banka u Istri: Razbojnici zaprijetili pištoljem i odnijeli novac, policija traga za počiniteljima

>> NADZORNE KAMERE Kada pljačkaši 'ordiniraju' po kući...

Na putu im se našao i višestruko osiguran zid, koji je uspješno, bez da ih je itko primijetio, probijen tako da je policija uvjerena da je riječ o lopužama s respektabilnim iskustvom. Jednako tako neprimjetno upali su u trezor, razvalili trećinu sefova i nakon izazivanja požara koji im je zameo trag, kroz podzemlje pobjegli s neutvrđenom količinom novca.

Prvi znak da se nešto dogodilo bio je dim koji je nanjušio korisnik jedne garaže u blizini ove koju su unajmili kriminalci. No, oni su u tom trenutku već odmaglili u nepoznatom smjeru.

Thomas Neuendorf iz berlinske policije kaže da plavci namjeravaju pretresti baš svaki detalj i informaciju na koju naiđu ne bi li razotkrili tko je odgovoran za ovu spektakularnu pljačku. Za početak su u tunel poslali policijskog robota.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene