Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prokužili su je

VIDEO: Kod policajca naručila ubojstvo supruga

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kada je naručivala ubojstvo svoga supruga, Amerikanka Dalia Dippolito nije ni sumnjala da je ubojica zapravo policajac na tajnom zadatku. Iako je sve snimljeno i izašlo na vidjelo, Dalia tvrdi da ubojstvo supruga nije planirala.

Dalia Dippolito optužena je da je namjeravala ubiti supruga te se trenutačno nalazi u zatvoru na Palm Beachu. Vlasti kažu kako je 26-godišnjakinja unajmila tajnog policajaca koji je glumio ubojicu kako bi ubio njezina supruga. Službeniku je potom dala 1.200 dolara za pištolj i ponudila mu 3.000 dolara za ubojstvo supruga s kojim je u braku šest mjeseci. Na njezinu žalost, a suprugovu sreću, ubojstvo je dogovarala s policajcem koji je cijeli dogovor snimio, javlja Reuters.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna mole pomoć građana Prepoznajete li ga? Policija traži muškarca s ''izraženo velikim nosom'' Slika nije dostupna Podignuta optužnica Ubojstvo u Marinu Selu: Zadavio suprugu pa zapalio kuću

Nakon 'ubojstva' koje se zbilo u njihovom domu koji je dijelila sa suprugom Michaelom u Boynton Beachu, policija je Daliji priopćila da joj je suprug ubijen. Njezinu reakciju su snimali, a ona je, misleći da zavarava snage reda, briznula u histeričan plač. Kada su joj rekli da znaju da je naručila ubojstvo i da imaju dokaze protiv nje, 26-godišnjakinja je porekla da je upletena u planiranja ubojstva svoga supruga. 'Nisam ništa skrivila, nisam ništa napravila', rekla je Daila kada su je prevozili u zatvor.

'To je žena koja je govorila da je 5.000 posto sigurna da želi platiti ubojstvo svoga supruga. A onda na tzv. mjestu ubojstva počne jecati, jer je upravo čula da joj je suprug ubijen', rekla je Stephanie Slater, glasnogovornica policije Boynton Beacha. 'Osjećam se loše zbog toga. Nije imala razlog za ovo. Ako joj nije bilo dobro, mogla je samo otići', rekao je Michael Dippolito, šokiran informacijom da ga supruga želi mrtvog.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene