Obavijesti Video Pretražite Navigacija
To je ljubav

VIDEO: Kastrirao se da ne bi varao suprugu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Luis Alfonso Sanchez sam se kastrirao jer je želio ostati predani kršćanin i ne prevariti svoju suprugu.

Luis Alfonso Sanchez, 40-godišnji Kolumbijac rekao je da se sam kastrirao sa žiletom, jer se njegova žena ne želi seksati s njim, a on nije želio doći u iskušenje da je prevari s drugom ženom, objavio je Reuters. Kako je ispričao novinarima, odrezao je svoje testise i potom kožu sašio s običnom iglom za šivanje jer je želio ostati vjeran.

Pročitajte i ovo Ilustracija 5,7 po Richteru Snažan potres pogodio Kolumbiju: “Bilo je prilično glasno, jako se treslo. Pod je stvarao zvuk dok se pomicao“ Ilustracija Reagiralo i veleposlanstvo Smrtonosno upoznavanje uzelo osam života: I komičar pronađen mrtav, sve žrtve povezuje jedna stvar

‘Kada sam vidio da više ne mogu računati na svoju ženu, a i da je ne bi više gnjavio, odlučio sam odrezati si testise, jer sam kršćanin i nisam želio tražiti drugu partnericu’, rekao je. Za kastraciju je koristio tehniku koju je naučio radeći na farmi sa životinjama.

>> Sam si je izvadio testise da pokaže ženi koliko je voli!

‘Kastrirao sam svinje, mačke, pse i tri dana nakon toga one su bile zdrave i nisu krvarile. Mislio sam da će tako biti i meni. Vježbao sam sa životinjama, pa sam to pokušao i na sebi’, rekao je Sanchez. Trenutačno se nalazi u bolnici gdje ga liječi dr. Javier Martinez koji je potvrdio da si je muškarac odstranio testise.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene