Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izbjegao smrt za milisekundu

VIDEO: Vlak mu skinuo cipelu, čudom ne još toga

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Udaljen samo par milimetara od sigurne smrti, neuračunljivi pješak izbjegao je jureći vlak nakon što se odlučio prijeći prugu unatoč signalizaciji upozorenja i spuštenoj rampi, prenosi Daily Mail.

Ova strašna snimka samo je jedna iz serije videa s nadzornih kamera koju je objavio britanski Network Rail, kako bi upozorio na opasnosti ignoriranja signala. Prema njihovim podacima, samo prošle godine zabilježeno je više od 3400 nesreća zbog nepažnje ili nepoštivanja znakova i signalizacije. Iz Network Raila tvrde da je zbog toga bilo više od 55 odgoda ili slučajeva kad je vlak kasnio, što je kompaniju samo prošle godine koštalo više od 1,8 milijuna funti.

Pročitajte i ovo Ilustracija Nije kočio na vrijeme Željeznička nesreća u Slavoniji: "Žurio se jer mu je sin sletio s ceste. Onda se autom zabio u vlak i totalno slupao vozilo" Nesreća na pruzi - 1 Teško ozlijeđen Zbog ovoga nije čuo da dolazi vlak: Policija objavila detalje naleta na pješaka u zagrebačkom Remetincu

Direktor kompanije kaže: 'Najteža posljedica kršenja zakona i ignoriranja signalizacije jest da izgubite vlastiti život. Srećom to se ne događa tako često. No, svaki tjedan preko naših nadzonih kamera viđamo ljude koji krše upozorenja i voze oko rampe, ili je preskaču, kako bi uštedili par minuta vremena. A takvo ponašanje potencira masovne nesreće, smrt i tragediju. Stoga apeliramo na pravosuđe da takve slučajeve sankcionira strogim kaznama u visokim financijskim iznosima'.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene