Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Dvostruka ljudska greška'

VIDEO Jeziva snimka naleta vlaka u metrou

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Meksičke vlasti objavile su jezivu snimku nadzorne kamere metroa.

Dok je jedan vlak stajao na peronu metroa u Meksiku, a ljudi tek što nisu počeli ulaziti u vagon, na njega je velikom brzinom naletio drugi vlak, 4. svibnja, pri čemu je ozlijeđeno četvero ljudi. Stravični nalet zabilježen je nadzornom kamerom koju su vlasti objavile u utorak, nakon istrage, javlja Reuters.

Pročitajte i ovo Maltretiranje djevojke u Splitu Zbog videosnimke nasilja Tri maloljetnice i maloljetnik koji su zlostavljali djevojku i sve snimali pušteni na slobodu Maltretiranje djevojke u Splitu napale je dvije žene Djevojke su uhićene: Društvenim mrežama širi se video maltretiranja djevojke u Splitu

Gerardo Requis, inženjer i direktor Meksičkog metroa, kaže da je istragom ustvrđeno da se nesreća dogodila zbog 'dvostruke ljudske greške'.

VIDEO Nesreća na stanici - Muškarac u invalidskim kolicima pao na prugu

Vozač je, dodaje Requis, propustio promijeniti postavke automatskog upravljanja, a kontrolor sustava zanemario je izdati naredbu kojom bi se zaustavilo polazak vlaka iz prethodne stanice dok zaustavljeni vlak ne krene, čime bi se izbjegla ova tragedija.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene