Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sve je moguće...

VIDEO Inspirativna snimka koja bi vas mogla navesti da se zapitate

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Scott Belkner kojemu je kao djetetu dijagnosticirana cerebralna paraliza, snimio je video kojim je pokazao što sve može odlučan čovjek.

Scott ima 29 godina, a cerebralna paraliza mu je dijagnosticirana još kao djetetu. Zbog toga ne može pričati, ima problema s hodanjem i pokretanjem ruku. No, usprkos svim preprekama, on je nezaustavljiv kada je u pitanju vježbanje.

>>
Marina, Nikolina i Tanja dokaz su da i osobe s invaliditetom mogu uspjeti!

'Svi koji imate neku vrstu invaliditeta, molim vas, nemojte se sažaljevati. Ako ne uspijete iz prve, nastavite pokušavati. Uvijek uspijem sve što poželim, samo mi treba malo više vremena', poručio je Scott u svom videu.

Video pod nazivom 'samo mi je malo duže trebalo' na You Tubeu je pregledan više od 250.000 puta, a korisnici Reddita su ostavili preko 1.000 komentara.

'Ovaj čovjek je klasičan primjer zbog čega na ljude s invaliditetom treba gledati kao na ljudska bića, a ne samo na njihov invaliditet', napisao je jedan korisnik u komentarima.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook   Pročitajte i ovo Matej Kovačević Uključio se Državni inspektorat Novi problemi u sisačkoj bolnici: "Nanijeli su mi ogromnu bol i jako puno suza" Anka Slonjšak Sporna izjava u Saboru Pravobraniteljica prozvala Zekanovića zbog "morbidnog showa": "I političari moraju preuzeti odgovornost za izgovorene riječi"

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene