Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Okrutnost prema životinji

VIDEO: Hladnokrvno nasred ceste ostavio šepavog psa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bez imalo razmišljanja bešćutni vlasnik ostavio je svog ljubimca na cesti i odvezao se automobilom dok je ovaj polagano šepao za njim.

Šokirani zaposlenici obližnje zgrade svjedočili su cijelom događaju, kao i oko kamere videonadzora. U prvi mah izgledalo je kako vlasnik ide s psom u uobičajenu šetnju.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Brutalni čin ISTRAŽUJE SE Policajac usred razreda bacio učenicu sa stolca i vukao je po podu Slika nije dostupna Pištoljem na tinejdžere SNIMKA KOJA JE SVIJET OSTAVILA BEZ TEKSTA 'Na tlu su ležali samo crnci. Ja kao da sam bio nevidljiv'

Zajedno su izašli iz automobila i krenuli prema polju. No, ubrzo se vlasnik vraća i odlučnim potezima ulazi u automobil i odlazi. Napušteni pas shvaća što mu se događa i polako kreće prema automobilu kako bi ga uhvatio, ali ne može jer šepa.

>> Više od stotinu mačaka spašeno od restorana

Srećom, zaposlenici koji su to sve vidjeli pojurili su mu u susret i primili ga kod sebe. Poslije su ga odvezli veterinaru koji je ustvrdio da pas šepa jer mu nisu bile podrezane kandže.

Trenutno se pas pokušava udomiti za stalno te se stanovnici britanskog gradića Dorset mole za bilo kakvu informaciji o okrutnom gazdi kako bi dobio pravednu kaznu. Po britanskom zakonu mogao bi dobiti šest mjeseci zatvora ili 20 tisuća funta globe.

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene