Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pao snijeg

VIDEO Gužva na autocesti: Sudarilo se 110 vozila!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Od 110 vozila koja su sudjelovala u nesreći, njih 40 je teško oštećeno. U sudaru, srećom, nema ozlijeđenih. Službenicima je trebalo 12 sati da raščiste cestu.

Oko 110 vozila bilo je uključeno u 13 lančanih sudara u sjeveroistočnoj kineskoj provinciji Heilongjiang u nedjelju ujutro.

Pročitajte i ovo Sudar u Buzinu - 2 Kombi oduzeo prednost Opelu Sudar u Buzinu: Hitna prevezla jednu osobu u bolnicu Sudar tramvaja i automobila u Zagrebu - 6 Manja šteta FOTO Nesreća u Zagrebu: Tramvaj naletio na automobil u zavoju

Vozila su se sudarila u razdoblju od pola sata, a nakon nesreće 20-ak vozila napustilo je mjesto događaja s manjim oštećenjima, dok su ostali zapeli na cesti.

VIDEO Cesta iz pakla u Rusiji

Iz prometne policije poručili su da je do nesreće došlo zbog dva razloga. Prvi je neočekivani snjieg koji je počeo padati, zbog kojeg je cesta bila skliska, a drugi je gust promet zbog odmora.

Zbog sudara u kojem, srećom, nije bilo ozlijeđenih ni poginulih, autocesta je bila zatvorena dva sata, a službenicima je trebalo 12 sati da je raščiste. Više od 40 vozila teško je oštećeno.

VIDEO UŽAS NA PRAVCU BEOGRAD - ZAGREB: Lančani sudar 36 vozila, dvoje mrtvih

'Moj muž je izašao iz automobila kako bi bi provjerio situaciju. Odjednom se jedan automobil zabio u naš. Moj suprug mi je vikao da mu dam naše dijete, a onda smo svi izašli iz automobila', rekla je jedna od putnica koja je sudjelovala u nesreći.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene