Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesreća za nesrećom

VIDEO: Kotač otpao s dragstera i ubio gledateljicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Žena koja je pratila utrku dragstera u Arizoni u nedjelju poginula je nakon što ju je pogodio kotač koji se odvojio od vozila koje je sletjelo sa staze.

Žena je gledala prvu vožnju Top Fuel utrke kad je vozač Antron Brown izgubio kontrolu i sletio sa svojim dragsterom izvan staze, pri čemu mu je odletio lijevi stražnji kotač. Kotač je odletio u publiku i pogodio nesretnu ženu. Alia Maisonet, glasnogovornica National Hot Rod Associationa, organizatora utrke, izjavila je da je gospođa prebačena helikopterom do bolnice na liječenje i da je kasnije preminula.

Pročitajte i ovo Utrka Holjevka Tradicionalna utrka Holjevka zatvara promet dijelom Zagreba: Pogledajte alternativne pravce Slika nije dostupna Ubio ženu jer je bila 'spremna za druge muškarce'

'Cijela NHRA zajednica je duboko ožalošćena incidentom i šalje svoje misli i molitve gospođinoj obitelji i prijateljima', pisalo je u priopćenju. Vozač je također bio na medicinskom pregledu, ali nije ozlijeđen. 'Mi smo trkači i utrkujemo se, i ja sam dobro', rekao je Brown. 'Sve se dogodilo tako brzo i želim se zahvaliti NHRA- inoj sigurnosnoj ekipi što je bila tamo i što su mi brzo pomogli da izađem iz vozila, kao i medicinskoj ekipi koja mi je brzo pružila pomoć.' Utrka se nastavila nakon nesreće.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene