Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ubio ženu jer je bila 'spremna za druge muškarce'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan je muškarac ubio svoju ženu zbog toga što ga je ponizila svojim porukama na društvenoj mreži Facebooku. 34-godišnji Wayne Forrester napao je suprugu Emmu kuhinjskim i mesarskim nožem jer je na Facebooku napisala da želi upoznati i druge muškarce.

On je odselio iz kuće i četiri dana poslije ona je na svoj profil napisala da je slobodna.

Pročitajte i ovo Ilustracija Policija objavila detalje Okršaj na jugu Hrvatske: Dobio šakom u glavu pa napadača ubo nožem u trbuh Ilustracija KBC Split Muškarac napadnut nožem u Splitu, policija privela dvije osobe

Vozač kamiona Forrester bio je uvjeren da mu žena ima ljubavnika i zaprijetio joj je da će je ubiti, čulo se u sudnici Old Baileya.

U izjavi policiji Forrester je rekao: 'Emma i ja upravo smo bili prekinuli. Potjerala me iz kuće. Onda je na internetu postavila poruke u kojima je objavila da me ostavila i da traži druge muškarce'.

'Volio sam je i bio sam sasvim ponižen time što mi je učinila', objasnio je Forrester ubojstvo žene.

Priznao je krivnju, a sudac Brian Barker dao mu je minimalno 14 godina uz obrazloženje: 'Počinili ste strašno nedjelo. Za to nema izgovora ili opravdanja. To je tragično ubojstvo izazvalo neslućenu patnju', rekao je sudac.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene