Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strava na procesiji u Meksiku

VIDEO Eksplodirao kamion natovaren pirotehnikom: Poginulo 13 hodočasnika!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najmanje 13 hodočasnika je poginulo, a 154 je ozlijeđeno u petak kada je kamion natovaren raketama za vatromet i ostalom pirotehnikom eksplodirao u središnjoj meksičkoj državi Tlaxcala tijekom procesije katolika u čast lokalnog sveca.

Nesreća se dogodila tijekom procesije katolika u čast lokalnog sveca. Eksplozija je odjeknula kada je zalutala raketa pala u kamion natovaren pirotehničkim sredstvima i zapalila ih.

Vatromet je bio pripremljen za svečanost u čast Isusa Tepactepeca, sveca zaštitnika sela u općini Nativitas.

Pročitajte i ovo Eksplozija u hidroelektrani kod Bologne Užas kod Bologne VIDEO Eksplozija u talijanskoj hidroelektrani: Četvero radnika poginulo, za nekolicinom se još traga Eksplozija na tržnici u Siriji napad u Siriji VIDEO Užas na tržnici! Eksplozija tijekom najveće noćne kupovine, puno je mrtvih i ranjenih

>> VIDEO Eksplodirao kamion pun pirotehnike i pod njim propao most!

Eksplozija se dogodila na autocesti nedaleko sela, a žrtve su stajale na ulici blizu kamiona. Reuters javlja da je 13 osoba poginulo te da ih je najmanje 154 ozlijeđeno.

Vatromet je uobičajeni dio proslave praznika i vjerskih svečanosti u Meksiku, no često se pirotehnika proizvodi, skladišti i prevozi u nesigurnim uslovima pa tragične nesreće nisu rijetke. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  


 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene