Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Visio s prozora

VIDEO Drama na 4. katu: Susjedi ga spašavali od požara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nekolicina dobrih samaritanaca pomogla je u spašavanju muškarca koji je visio s prozora na četvrtom katu zgrade nakon što je u njegovom stanu u New Yorku izbio požar.

Stanaru zgrade u Washington Heigsts četvrti New Yorka priskočili su susjedi nakon što su čuli njegove pozive upomoć. U njegovom stanu izbio je požar, a on se pokušao spasiti izlaskom kroz prozor koji nije imao pristup protupožarnim stepenicama i tako je ostao visjeti.

Pročitajte i ovo Požar u Ščitarjevskoj ulici u Zagrebu - 3 Buktinja FOTO Dramatična večer u Zagrebu: Gorjele susjedne kuće, vatrogasci morali otvarati krovove Posljedice požara - 2 Sumnjivi požari Čak 50 požara gorjelo u isto vrijeme, uključila se i policija: "Svi elementi ukazuju na to"

>> VIDEO Poskliznula se i upala u kaljužu, jedva je izvukli

Jedan od prvih koji je čuo pozive upomoć bio je Roscindo Lopez, nadstojnik zgrade. 'Pomislio sam kako nešto trebam poduzeti', rekao je za CBS Lopez, kojem je u akciji spašavanja pomogao stanar Guardencio Portillo.

Video snimka, koju je snimio jedan od stanara iz zgrade preko puta, pokazuje koliko je spašavanje bilo dramatično, a u jednom trenutku moglo je poći i potpuno po zlu.

Lopez nije dugo razmišljao kako spasiti susjeda. Položio je ljestve na ogradu protupožarnih stepenica i kroz otvoren prozor napravio platformu po kojoj je došao do unesrećenog susjeda, pomogao mu da siđe i zajedno se s njim polako vratio na protupožarne stepenice.

Pogledajte video.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene