Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ups!

VIDEO Dalaj Lama pipka Lady Gagu: Nakon što je molio dječaka da mu siše jezik, sada iscurila još jedna problematična snimka

Dalaj Lama i Lady Gaga
Dalaj Lama i Lady Gaga Foto: Screenshot/Twitter
Dalaj Lama našao se u središtu skandala nakon objavljivanja videa na kojem se vidi kako ljubi dijete u usta i traži od njega da mu "siše" jezik.

Kontroverza oko Dalaj Lame porasla je posljednjih dana te se potaknula internetska rasprava o njegovu ponašanju i prikladnosti za vjerskog vođu. Video Dalaj Lame u kojem se vidi kako traži dijete da mu "siše" jezik i ljubi ga u usta tijekom budističkog događaja izazvao je brojne rasprave na društvenim mrežama. 

Ubrzo nakon toga viralan je postao i video iz 2016. u kojem se čini da tibetanski vjerski vođa pipka poznatu pjevačicu Lady Gagu.

Taj incident dogodio se tijekom jedne konferencije na kojoj se raspravljalo o tome kako pružiti podršku onima koji imaju fizičke i psihičke poteškoće. Iako je događaj bio fokusiran na suosjećanje i empatiju, Dalaj Lamin stav izazvao je negativne komentare.

 

 

Na videosnimci od 17 sekundi vidi se kako vjerski poglavar spušta pogled na Gaginu nogu te vidi kako nosi poderane hlače oko koljena, nakon čega pruža lijevu ruku i prstima dotiče njezinu kožu.

Pročitajte i ovo Dalaj Lama šokirao ponašanjem na snimci - 2 Kritike stižu sa svih strana Burne reakcije nakon snimke s dječakom: Ovo nije prvi put da se Dalaj Lama ispričava

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Kontroverzno ponašanje VIDEO "Neprimjereno, skandalozno, odvratno": Dalaj Lama se ispričao što je poljubio dječaka u usta i zamolio ga da mu posiše jezik

Kada je isto pokušao učiniti na drugoj nozi, Lady Gaga je zgrabila Dalaj Lamu za ruku i spriječila ga u tome.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene