Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Spasioci čuli plač

VIDEO Ova je beba pravo čudo!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sirijski grad Alep je zbog građanskog rata u toj zemlji već neko vrijeme pretvoren u ruševine, u kojima su tisuće ljudi poginule, no na internetu se pojavila snimka spašavanja dvomjesečne bebe koja je preživjela jedan od brojnih napada na taj grad.

Uplakanu dvomjesečnu bebu spasili su građani Alepa, nakon što je 16 sati bila zakopana pod ruševinama ratom opustošenog grada. Neumorni spasioci su vikali "To je čudo" nakon što su pod ruševinama začuli plač i izvukli bebu na sigurno. Snimka spašavanja objavljena je na Twitteru, a objavila ga je skupina koja se naziva Civilna obrana Alepa (Aleppo Civil Defense).

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Prizor koji lomi srca Pogledajte kako je ova djevočica odgovorila grozoti rata Slika nije dostupna POKOLJ U SIRIJI Napad autobombom na konvoj s izbjeglicama, najmanje 43 osobe poginule

Na snimci muškarac razgrće kamenje kako bi došao do dvomjesečne djevojčice čiji se plač čuje na snimci. U jednom trenutku, kad je otkrio bebinu prašnjavu i krvavu glavicu, priskače mu u pomoć drugi muškarac, koji je bebu rukama štitio od oštrih rubova ruševina, prenosi Daily Mail.

Spasioci su pronašli i spasili bebinu majku koja je također bila zatrpana pod ruševinama.

Autentičnost snimke nije neovisno potvrđena, a navode se da se radi o spašavanju djevojčice u sjevernom dijelu Alepa, kojeg kontroliraju pobunjenici.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene