Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U 22 godine 24 poginulih

VIDEO Brazilci upozoravaju navijače: U oceanu vreba velika opasnost!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Turisti i navijači koji se nalaze na području Recifea, dolaze na tamošnju plažu Boa Viagem. Ali ondje vreba velika opasnost.

Tisuće turista koji su u Brazil došli navijati za svoje momčadi na Svjetskom prvenstvu, dolaze na plažu Boa Viagem, koja u prijevodu znači 'sigurno putovanje', piše AP.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Hit na internetu FOTOGRAFIJE IZ BRAZILA: Navijači iznenadili sve nakon utakmice Slika nije dostupna Siromaštvo na 1. mjestu Fotografija koja najbolje pokazuje ZAŠTO Brazilci prosvjeduju protiv Mundijala

Privlačna voda i pješčana plaža mame kupače da uživaju u tamošnjoj blagodati, ali vlasti upozoravaju: u posljednje 22 godine upravo su ondje od napada morskih pasa poginule 24 osobe. Predaleko udaljavanje od obale može biti smrtonosno.

VIDEO Prestravili se kada su ugledali neman...

Inače na toj plaži kupače čuva 50 spasioca, ali od kad je počelo Svjetsko nogometno prvenstvo, povećao se i broj turista, pa je veći i broj spasioca, priopćili su lokalni vatrogasci.

Iako je na svakih nekoliko metara postavljen znak koji upozorava na opasnost od morskih pasa, spasioci još uvijek imaju pune ruke posla objašnjavajući ljudima da se trebaju držati obale ukoliko ne žele završiti u pohlepnih raljama opasnih grabežljivaca.

Prema državnom odboru koji prati kretanje morskih pasa brazilskom obalom, u blizini Recifea je od 1992. godine napadnuto 59 ljudi.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene