Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Drama u Australiji

Bliski susret 700 plivača s morskim psima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Oko 700 plivača u Australiji doživjelo je bliski susret s dva morska psa.

Plivači su se natjecali u utrci 'Surf Lifesaving' kada su im se približila dva morska psa. Jedan je prišao blizu natjecatelja dok je drugi navodno plivao ispod njih. Ironično, dogodilo se to baš kada su plivači plivali oko Otoka morskih pasa.

Pročitajte i ovo Utrka Holjevka Tradicionalna utrka Holjevka zatvara promet dijelom Zagreba: Pogledajte alternativne pravce Ilustracija apel policije Napadi pasa na ljude u Istri: Nakon incidenta, djevojka pokušala pobjeći policiji, pa progutala paketić droge

Helikopteri i brodovi za spašavanje približili su se jednom morskom psu, kako bi ga otjerali. Drugi je nestao, te se pretpostavlja da je otplivao dalje. Timovi za spašavanje bili su u stanju pripravnosti, no nisu željeli stvoriti paniku među plivačima paleći alarm za upozorenje. Unatoč tome, organizatori utrke izjavili su kako su bili spremni evakuirati natjecatelje u slučaju da su životinje prišle bliže.

Pobjednik utrke izjavio je u šali da su morski psi morali birati između 700 plivača, a kako se nisu mogli odlučiti na kraju su odustali. No većina plivača, srećom, nije bila svjesna drame koja se dešavala oko njih, tako da je izbjegnuta masovna panika.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene