Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Već treći put

VIDEO: Autom u čistionicu treći put u tri godine

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Već treći put u tri godine, auto se zaletio kroz zid kemijske čistionice u američkoj saveznoj državi Arizoni.

Posljednja nesreća snimljena je nadzornom kamerom u Pheonixu. Vlasnik David Reddish za dlaku je izbjegao udarac kada se automobil kojim je upravljala 22-godišnja žena zaustavio samo nekoliko centimetara od glavnog pulta za kojim je stajao jedan od zaposlenika.

Pročitajte i ovo Hrvoje Zekanović oglasio se Zekanović Zekanović o propucavanju Turudićeva automobila: "Svi znamo tko je kriv" Ogrebali mu auto i ukrali tablice "treba te biti sram" VIDEO Amerikanac koji je zavolio Balkan u Zagrebu doživio šok: "Vjerovao sam da je Hrvatska bolja od toga"

Reddish kaže da nitko nije ozlijeđen. Ispričao je da se čak i smijao kada je ona rekla da je došla ostaviti svoje rublje. Nastala materijalna šteta procjenjuje se na deset tisuća dolara. Vlasnik napominje kako se prvi automobil u njegovu čistionicu zaletio u listopadu 2007. godine, a ponovila se u listopadu godinu dana kasnije. Ovoga puta najzanimljivija je zapravo reakcija vlasnika, koji je u trenutku udara skočio sa stolca, no potom je ponovno sjeo zarivši lice u ruke i mahao glavom u nevjerici nad činjenicom da je to već treći takav slučaj ove godine.

Snimku ovog incidenta možete pogledati u priloženom videu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene