Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"treba te biti sram"

VIDEO Amerikanac koji je zavolio Balkan u Zagrebu doživio šok: "Vjerovao sam da je Hrvatska bolja od toga"

Ogrebali mu auto i ukrali tablice
Ogrebali mu auto i ukrali tablice Foto: Instagram/Justus Reid
Justus Reid, Amerikanac koji se proslavio pjevanjem na hrvatskom na audiciji za show Nove TV Supertalent, pa se zaljubio u Balkan i došao živjeti ovdje, na društvenim mrežama dijeli svoju svakodnevnicu. U Zagreb je došao autom iz Beograda pa se šokirao.

Justus Reid (23) objavio je video u kojem je otkrio da mu je netko u Zagrebu ukrao tablice s auta i izgrebao ga. Reid vozi zlatni Yugo, a došao je iz Srbije i imao beogradske tablice. Video je snimio na parkingu u zagrebačkom kvartu Prečko i poručio: "Za osobu koja mi je ukrala tablicu i izgrebala auto ključem sinoć – upozorili su me na ljude poput tebe. Rekli su mi da ako voziš auto s beogradskim tablicama, auto će ti oštetiti, izgrebat će ti boju, razbiti prozore.

 

 

Ja im nisam povjerovao, vjerovao sam da je Hrvatska bolja od toga. Uvijek pokušavam promovirati zajedništvo između zemalja na Balkanu – Srbije i Hrvatske. Obje zemlje su bile dobre prema meni. I onda si došao ti. Misliš da si domoljub ako radiš štetu svome susjedu?

Pročitajte i ovo Arsen Bauk otkrio kada će SDP predati liste za izbore Dotaknuo se i Grbina Bauk otkrio kada će SDP predati svoje liste: "Kandidat za premijera ne postoji u hrvatskom pravnom poretku"

Ne, ti ne predstavljaš Hrvatsku, i sada umjesto da si napravio štetu Srbiji ili Srbinu, to si učinio Amerikancu koji poštuje tvoju zemlju i treba te biti sram. Yugo je van ceste sljedećih nekoliko dana", poručio je.

Reid je dao otkaz, rasprodao svu imovinu i preselio na Balkan gdje je svoje putovanje počeo u Srbiji, a plan mu je proći i Makedoniju, Crnu Goru, BiH, Sloveniju i Hrvatsku.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene