Obavijesti Video Pretražite Navigacija
bili su opremljeni za penjanje

Velika nesreća na Kamniškim Alpama: Poginuo hrvatski planinar - pao niz liticu u provaliju duboku 300 metara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Osam hrvatskih planinara penjalo se u Kamničkim Alpama u subotu. Nažalost, prilikom penjanja jedna je osoba smrtno stradala.

U subotu je u Bosovoj grapi u Kamničkim Alpama skupina hrvatskih planinara penjala se prema vrhu Brane (2253 m).

Pročitajte i ovo U naselju Srednjaci ubijena ženska osoba - 4 Pavučnjak Policija traži svjedoke: Osoba smrtno stradala u nesreći u kojoj su sudjelovali auto i motocikl Slika nije dostupna Jack Russell terijer Čudo na planini: Pas preživio dva mjeseca uz tijelo svog vlasnika - "Ostao je do kraja sa svojim najboljim prijateljem"

Planinar se poskliznuo te pao niz liticu u provaliju duboku 300 metara. Pozivu u pomoć odazvali su se pripadnici GRS-a Kamnik koji su uz pomoć helikoptera i dežurne ekipe s Brnika došli na mjesto nesreće.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nestao na Voćinki Akcija HGSS-a i policije na području Slavonije: Potražni K9 tim pronašao tijelo nestalog ribiča

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna pogledajte akciju FOTO Prije devet dana upao u jamu duboku osam metara, spasili ga HGSS-ovci

Ljubljanska policija izvjestila je da je bilo ukupno osam planinara, a prema zasad dostupnim informacijama, 37-godišnja žrtva i ostali planinari u skupini bili su opremljeni za penjanje, navodi Kamnik.info.

Helikopterom su prevezeni posmrtni ostaci hrvatskog planinara u dolinu.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene