Obavijesti Video Pretražite Navigacija
rezultati očevida

Policija otkrila detalje tragedije: Vozača šlepera u provaliju bacila orkanska bura

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ličko-senjska policija je objavila rezultate očevida prometne nesreće u kojoj je smrtno stradao bosanskohercegovački vozač šlepera.

Vozač bosanskohercegovačkog šlepera koji je poginuo pri padu u provaliju stradao je zbog udara bočnog vjetra, utvrdio je policijski očevid. 

Vozač je svojim šleperom vozio državnom cestom broj 8 10. siječnja navečer od Karlobaga u smjeru Senja iako je na toj dionici bila na snazi zabrana prometa za sve kategorije vozila još od prethodnog dana (promet je zabranjen 9. siječnja u 22 sata).

Prema policijskom izviješću, do nesreće je došlo nakon što je vozač, uslijed jakog bočnog vjetra, kod skretanja za Priznu izgubio nadzor nad kamionom koji se potom prevrnuo na lijevi bok, probio zaštitnu ogradu i sletio u provaliju duboku sedam metara. Vozač je od zadobivenih ozljeda na mjestu preminuo.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna a koje prekršaje najvše radimo? Zahvaljujući lockdownu 2020. bilo je najmanje poginulih na hrvatskim cestama od početka evidentiranja

Pročitajte i ovo Prometna nesreća na naplatnim kućicama Sveta Helena - 3 Jedna osoba poginula FOTO Strašni prizori na naplatnim kućicama: "Auto je odmah eksplodirao. Mislimo da je imao plinske instalacije"

Policijski očevid nije bilo moguće napraviti istog dana zbog sigurnosnih razloga, pa je on dovršen tek 13. siječnja, nakon što su prestali orkanski udari vjetra.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene