Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ispali iz glisera

Otac i kći (8) poginuli pod propelerom podivljalog glisera

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvoje mrtvih i četvero ozlijeđenih epilog je pomorske nesreće u Velikoj Britaniji do koje je došlo kada je šesteročlana obitelj ispala iz jurećeg plovila.

Teška pomorska nesreća dogodila se jučer u Velikoj Britaniji kod mjesta Padstow. Stotine posjetitelja obližnje plaže svjedočilo je hororu koju se odvijao u moru nedaleko obale kada se gliser oteo kontroli.

Pročitajte i ovo Petero mrtvih u Oklahomi Zajednica tuguje Petero pronađeno mrtvo u kući, među njima i dvoje djece: Ubijeni su, a policija je pronašla ključan trag Obitelj autom sletjela u kanjon rijeke izvlačili ih s dubine od 100 metara Tragedija u susjedstvu: Obitelj autom sletjela u kanjon rijeke, poginula trudnica

U gliseru se u trenutku nesreće nalazila šesteročlana obitelj. Svi su ispali iz glisera i našli se na udaru propelera podivljalog plovila koje se vrtjelo u krug. U vodi se ubrzo stvorila lokva krvi, a u pomoć je unesrećenoj obitelji stigao jedan muškarac, no spasa za osmogodišnju djevojčicu i njenog oca nije bilo. Ozljede koje im je

>> Drama na Manhattanu: Katamaran se zabio u dok, deseci ozlijeđenih

Srećom, muškarac koji im je stigao u pomoć uspio je ugasiti motor čamca te tako spasiti živote ostatku obitelji, majci, dvjema djevojčicama u dobi od 10 i 12 godina te 4-godišnjem dječačiću koji su ipak zadobili teže ozljede.

 DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene