Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ucjenjivali ih za nevinost

Tajkuni unajmljivali djevice za seks sa državnim liderima!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tajkuni su mito liderima plaćali unajmljivanjem djevica za seks.

Mlade tinejdžerice Kineskinje 'šokantno često' su darovi visoko rangiranim političarima u Kini, ali i stranim liderima, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Fortenova grupa Belje, Pik, Vupik i drugi Fortenova ispituje interes za prodaju važnog poslovnog područja: Bitno im je očuvati zaposlenost i tradiciju Ilustracija Jačanje sigurnosti Amerika odobrila prodaju još osam helikoptera Black Hawk Hrvatskoj

Nakon godinu dana istrage, policajci su raskrinkali lanac prostitucije u kojima su starije školarke vrbovale svoje mlađe kolegice koje bi potom prodavale svoje djevičanstvo.

Okupili 80.000 djevica da plešu i pjevaju kraljici

'Naručitelji' su najčešće bili kineski poslovnjaci koji su na taj način plaćali mito u želji da sklope posao. Policija je otkrila kako su kineske školarke tajkuni podvodili korumpiranim stranačkim dužnosnicima, ali i stranim liderima.

Nerijetko bi se dogodilo da su mlađe djevojke, starije kolegice namamile u hotele biznismena, a potom su žrtve bile drogirane i silovane.

Cijena djevica ponekad bi dosezala i više od milijun kuna. U jednoj školi, za suradnju je optužen i jedan od nastavnika.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene