Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zaljubljeni kao prvog dana

Već 70 godina dobiva istu čestitku za Valentinovo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mnogi su u nedoumici što pokloniti voljenoj osobi za Valentinovo. No 88-godišnji Harry Ward s tim nema problema. Zadnjih 70 godina svojoj supruzi Doris poklanja istu čestitku.

Čestitku joj je prvi put poklonio kao 17-godišnjak 1941. godine, kada se na samo Valentinovo ukrcavao na vlak i išao služiti svojoj domovini u ratu. Par se tri mjeseca prije toga upoznao u jednom kafiću u Bristolu i to slučajno, jer je Doris propustila bus.

Pročitajte i ovo Ilustracija Uoči Valentinova Policija upozorava na prijevare na društvenim mrežama: "Ugledan liječnik traži veliku svotu novca, a zatim i romantičan susret.." Valentinovo i inflacija - 5 Ljubav se ne kupuje ili? Nevjerojatan iznos koji se potroši za Velentinovo: Zaljubljeni će zbog inflacije morati izdvojiti još više

'Svaki put je izvadim i stavim na ormarić za Valentinovo. Posebna mi je i kao prije 70 godina. Harry mi kasnije nije kupovao drugu čestitku jer mi je bilo draže da mi svake godine pokloni ovu', rekla je 87-godišnja Doris.

Vjenčali su se 1942. godine. Imaju dvoje djece, dvije unuke te četvero praunuka, piše Telegraph. 'Znao sam da je Doris ona s kojom želi provesti život čim sam je ugledao. Još uvijek je volim kao prvog trenutka', rekao je Harry.

>> Ove godine poklonite pogled, ples, riječi...

'Tajna našeg sretnog braka je da nikad ne idemo u krevet bez poljupca. Zaljubljeni smo kao prvog dana', dodala je Doris.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene