Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dan zaljubljenih stigao

Ove godine poklonite pogled, ples, riječi...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Danas je dan zaljubljenih, a da bi ga slavili ne treba mnogo novca, što ponekad zaboravimo.

Stručnjaci poručuj da napravite ove godine nešto potpuno suprotno od onoga što nalaže konzumerizam: poklonite pogled, ples ili pak one dvije male slatke riječi.

Pročitajte i ovo Ilustracija Uoči Valentinova Policija upozorava na prijevare na društvenim mrežama: "Ugledan liječnik traži veliku svotu novca, a zatim i romantičan susret.." Valentinovo i inflacija - 5 Ljubav se ne kupuje ili? Nevjerojatan iznos koji se potroši za Velentinovo: Zaljubljeni će zbog inflacije morati izdvojiti još više

>> VIDEO: Za ljubav nikad nije kasno

Nekima je Valentinovo svaki dan pa 14. veljače ne doživljavaju kao nešto posebno. Drugima je drago dobiti poklon. No, za dan zaljubljenih ne morate nužno nekoga iznenaditi poklonom.

'Ljudi znaju kako bi mogli drugačije i bez novca, ali boje se da neće partnerica prihvatiti jedno slušanje CD-a, plesanje uz pjesmu najdražu uz prisjećanje 'ja i ti u šatoru more zvijezde leptirići'', rekla je psihoterapeutkinja Renata Tomičić i dodala da se sramimo jedni drugih.

'Žene bi to napravile, ali boje se odbijanja, mladići se boje da će ispasti glupi', rekla je Tomičić. Stručnjaci savjetuju: stisnite zube i recite da volite.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene