Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Popeo se na apostolsku palaču

Vatikan: Uzviknuo 'Papa, gdje je Isus Krist', pa zapalio Bibliju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sigurnosna služba Vatikana brzo je reagirala kada je spazila muškarca koji se uspio popeti na apostolsku palaču na Trgu svetog Petra tijekom Papinog prolaska kroz gomilu vjernika.

Do neobičnog incidenta došlo je nakon dva sata propovijedi pape Benedikta XVI. Muškarac se popeo na palaču te pokušao zapaliti Bibliju, piše AP. U jednom trenutku, na engleskom je jeziku počeo uzvikivati 'hej, Papa, gdje je Isus Krist'.

Pročitajte i ovo Papa Franjo završio u bolnici Otkazao obveze Papa se vratio iz bolnice: U posljednje vrijeme ima niz zdravstvenih problema Papa Benedikt knjiga koja će podići prašinu Lijepi Giorgio, Benediktov suradnik, otkrio pregršt tajni: Bivšem papi nisu odgovarale Franjine reforme, a ni odgovori o homoseksualnosti

Služba osiguranja pokušala je s njim razgovarati, a kako im to nije pošlo za rukom, u pomoć im je priskočio jedan od biskupa. Muškarac je tada preskočio ogradu i krenuo za vatikanskim osiguranjem. Papa Benedikt svoju propovijed nije ni prekidao, nesvjestan da se iza njegovih leđa odvijala prava drama.




 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene