Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uzrok nepoznat

VIDEO Užas u Brazilu: Urušila se stambena zgrada, među poginulima ima i djece

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Sjeveroistok Brazila pogodile su jake kiše, koje su, sumnja se, pogodovale urušavanju zgrade u kojem su poginula i djeca.

Najmanje osmero ljudi, među njima i dvoje djece od pet i osam godina, stradalo je u urušavanju stambene zgrade u gradu Recifeu na sjeveroistoku Brazila u petak.

Uzrok urušavanja zasad nije poznat, no Recife su proteklih dana pogodile jake kiše pa se sumnja da su pogodovale užasnoj nesreći koja se dogodila.

U izvješćima se navodi da su četiri osobe žive izvučene iz ruševina, a šest se još vodi kao nestale.

Urušavanje se dogodilo u predgrađu Paulista u Recifeu, a neki su stanovnici četverokatnice koje su tamo nikle nazvali ''blokom lijesova'', upozoravajući na lošu gradnju.

Pročitajte i ovo Prvi dan Ultre - 3 Festival u Splitu Policija zbog Ultre imala pune ruke posla: "Dva muškarca došla su krasti lančiće i nakit"

Pročitajte i ovo Ilustracija Kaznena prijava Pijani vozač vrludao cestom i naletio na dječaka kod Bjelovara te ga teško ozlijedio

Dužnosnici su rekli da se zgrada srušila oko 6:35 po lokalnom vremenu u petak kada su mnogi stanovnici spavali, piše BBC.

Vlasti strahuju da bi se moglo dogoditi još ovakvih nesreća s obzirom na to da su najavljene jake kiše i u idućim danima.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene