Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Smion potez

Usred Chicaga netko posadio polje marihuane

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Usred Chicaga, netko je odlučio posaditi marihuanu na području veličine dva nogometna igrališta.

U trenutku kad je usjev bio spreman za berbu, policija je polje primijetila za vrijeme zračne kontrole Chicaga koju obavljaju u helikopteru. Polje marihuane se nalazilo tek pet kilometara od hangara za policijske helikoptere, piše New York Post.

Pročitajte i ovo Ilustracija zločinačko udruženje Dvojac morskim putem krijumčario marihuanu iz Crne Gore, vrijednost droge oko 600.000 eura Ilustracija 77 kilograma Policija presrela automobil, bio je pun droge, a vozio ga je - policajac

Dan nakon ovog senzacionalnog otkrića policajci su morali ukloniti 1.500 stabljiki marihuane na temelju koje bi, da ju je prodao, proizvođač zaradio deset milijuna dolara.

Još nije poznato tko je zasadio tu silnu marihuanu i policija je zatražila pomoć od građana u pronalasku osobe odgovorne za usjev ilegalne droge u Chicagu. Napomenuli su kako su prilikom slijetanja vidjeli kako s polja trči jedan muškarac, ali nisu ga identificirali niti pronašli.

James O'Grady, zapovjednik odjela za narkotike rekao je kako nikada nije vidio ništa slično, naročito stoga što su zime u Chicagu oštre i ne ostavljaju uzgajivačima mnogo vremena da uspješno zasade marihuanu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene