Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Romantični pljačkaš

Upao naoružan u banku, oteo ljude i tražio - cvijeće!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Odbačeni mukarac puna je tri sata pod opsadom držao jednu banku u Kolumbiji u kojoj radi njegova bivša djevojka te prijetio da će ubiti i sebe i još petero talaca.

Francisco Javier Cartagena kolumbijsku je policiju prve naveo na zaključak da pokušava opljačkati banku jer je već na ulazu u banku u gradu Medelinu napao čuvara. No kada je 30-godišnjak zatražio buket ruža kako bi ga mogao dati svojoj bivšoj djevojci za koju se pretpostavlja da je također bila među taocima, policajci su shvatili da su motivi upada u banku u biti romantične prirode, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Odron u Kolumbiji operacija spašavanja VIDEO Snimljen stravičan trenutak: Odronila se planina, gomila blata i kamenja zatrpala automobile, među mrtvima i djeca Mladić iza metalne ograde, ilustracija strašne sudbine Šokantna ispovijest 13-godišnjaka koji ubija za novac: "Većina male djece je gladna. Postaneš ovisan..."

Ipak, trebalo je cijelo jutro i deseci naoružanih policajaca da uvjere Francisca da se preda jer se kasnije zajedno s taocima zaključao u jedan ured. Inspektor Luis Eduardo Martinez pregovarao je s Fernandom uz pomoć dva svećenika i časne sestre. Složili su se da mu daju cvijeće i vodu, koje je on potom dao djevojci. Potom je oslobodio taoce i predao se policiji.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene