Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Eksplozija balona s kisikom

Ukrajina: Urušili se katovi bolnice, najmanje sedam mrtvih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nekoliko katova jedne bolnice u ukrajinskom gradu Lugansku urušilo se u ponedjeljak nakon eksplozije balona s kisikom pri čemu je poginulo najmanje sedam osoba, izvijestili su službeni izvori.

'Zbog eksplozije balona s kisikom u bolnici broj 7. u Lugansku urušilo se nekoliko katova zgrade', stoji u službenom priopćenju. 'Pronašli smo dva tijela', rekla je za France presse dužnosnica regionalnog ogranka ministarstva za izvanredna stanja, Marina Prošičeva.

Pročitajte i ovo Uhićenje atentatora na Volodimira Zelenskog Poklon Putinu FOTO U velikoj akciji uhićeni ukrajinski pukovnici: Planirali atentat na Zelenskog, ubacili krtice u njegov najuži tim Nasukan teretni brod iz Ukrajine Prenosi žitarice Nasukao se ukrajinski brod, zatvoren jedan od najprometnijih morskih prolaza na svijetu

No, brojka se uskoro popela na sedam mrtvih. 'Poginulo je sedmero ljudi, troje odmah, a četvero kasnije od zadobivenih ozljeda. Još je ljudi pod ruševinama. Ne znamo točno koliko. U trenutku eksplozije ondje su se nalazile 22 osobe - 14 liječnika i osam pacijenata', kazao je glasnogovornik regionalne uprave za Reuters.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene