Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhićen monstrum

Kćeri silovao 10 godina, žena stala u obranu: 'To je tradicija'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Monstrum je svojih pet kćeri silovao 10 godina, nakon što su ga uhitili supruga ga je branila riječima kako je to 'tradicija'. Zbog toga što je prikrivala seksualno zlostavljanje, uhićena je i ona.

Umirovljeni državni djelatnik iz Indije uhićen je u Rajasthanu jer je godinama silovao svojih petero kćerki, javlja vancouverdesi.com. Njegova žena također je u pritvoru jer je prikrivala seksualno iskorištavanje. Prema navodima policije, incident se dogodio u selu 150 kilometara od Jaipura. Babu Lal Dhakar (62) i njegova žena uhićeni su u utorak, a sud im je odredio 14-dnevni pritvor.

>> Dva dana silovao i mučio petogodišnju djevojčicu


'Muškarac ima pet kćeri i sve su u braku. Gnjusni zločin izašao je na vidjelo kada je jedna od njih u utorak podnijela prijavu policiji kako je otac seksualno zlostavljao od 1999. do 2003. godine', izjavio je policijski službenik.

Kad je zatrudnjela, otac je htio da pobaci. Žrtva se povjerila majci kako ju otac seksualno iskorištava, ali ona joj je odgovorila kako silovao i njene starije sestre te da je riječ o obiteljskoj tradiciji. Nakon njezine izjave, policija je kontaktirala žrtvine starije sestre koje su također priznale kako ih je otac silovao. (Agencija VLM)

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna NAKON UHIĆENJA Ubojicu djece nakon ispitivanja čekaju kaznena prijava, istraga i pritvor Slika nije dostupna četiri ubojstva u pokušaju Vrhovni sud potvrdio: 30 godina zatvora monstrumu koji je četvero djece bacio s balkona

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene