Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Novi užas u Indiji

Dva dana silovao i mučio petogodišnju djevojčicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iz Indije stiže vijest o novom brutalnom silovanju i mučenju, ovaj put petogodišnje djevojčice. 24-godišnji muškarac dva ju je dana držao zatočenu u svojoj sobi.

Petogodišnja djevojčica iz New Delhija pronađena je u kritičnom stanju nakon što ju je jedan muškarac dva dana silovao, mučio te držao zatočenu u sobi. Djevojčica je nestala u ponedjeljak, a pronađena je u srijedu nakon što su susjedi čuli njen plač u istoj zgradi u kojoj djevojčica živi s roditeljima, piše AP.

Pročitajte i ovo Damir Škaro (Foto: Dnevnik.hr) Visoki kazneni sud odlučio Škaro mora u zatvor zbog silovanja: Potvrđena kazna bivšem zastupniku i proslavljenom olimpijcu Travel blogeri Fernanda i Vincente Horor na putovanju Dramatična objava popularnih blogera: "Večeras su je grupno silovali, njih sedmorica, kurvini sinovi!"

Zbog ovog zločina uhićen je 24-godišnji muškarac koji živi u sobi u kojoj je djevojčica pronađena. Petogodišnjakinja je pretrpjela teške unutarnje ozljede te posjekotine, a nađeni su i tragovi ugriza na njenom licu i torzu. Djevojčica se trenutno nalazi u bolnici i u teškom je stanju.

>> Nova žrtva grupnog silovanja je trogodišnja djevojčica!

Aktivisti kažu kako policija nije napravila ništa kada su prijavili nestanak. 'Policija nije napravila ništa. Nisu ni registrirali prijavu. Ovaj ogavan zločin mogao je biti spriječen da je istraga odmah započela', kažu aktivisti.

U međuvremenu, ispred rezidencije ministra unutarnjih poslova stotine ljudi prosvjeduje zbog toga što je policija u ovom, ali i u mnogim drugim slučajevima, zakazala ne pokrenuvši istragu odmah po prijavi nestanka djevojčice.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene