Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uz pomoć ujaka

Ugovorili joj brak u Pakistanu pa pobjegla od kuće

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
13-godišnjakinja iz Južne Karoline pobjegla je od kuće jer su joj njezini roditelji ugovorili brak u Pakistanu.

Jessie Marie Bender je prošlog mjeseca u jutarnjim satima pobjegla od kuće, a pronađena je jučer u obližnjem motelu, gdje se sakrila uz pomoć ujaka.

Pročitajte i ovo Vojnici koji se bore protiv Boko Harama Otmica iz škole Djevojčica koju je prije 10 godina oteo Boko Haram spašena je, ali nije bila sama... Nestala djevojčica Danka osmi dan potrage Oglasila se policija o snimci iz Beča na kojoj je djevojčica koja nalikuje Danki

'Pobjegla je jer nije htjela ići u Pakistan, bojala se', rečeno je iz šerifova ureda. Istražitelji sada utvrđuju ima li osnove za optužnicu protiv članova njezine obitelji, a djevojčica se nalazi u skrbništvu.

Majka iz Amerike, otac iz Pakistana

Jessien nestanak su prijavili članovi obitelji koji su policiji rekli da je moguće da je pobjegla kako bi izbjegla dvomjesečni put u Pakistan.

Nekoliko dana kasnije njezina je majka rekla policiji da misli da ju je oteo netko koga je upoznala preko Facebooka. Policija u istrazi nije došla do dokaza da je djevojčica oteta i tada su otkrili da ju je njezin ujak sakrio.

Jessie i njezina majka su Amerikanke, a Jessein očuh je Pakistanac.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene