Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uz pomoć ujaka

Ugovorili joj brak u Pakistanu pa pobjegla od kuće

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
13-godišnjakinja iz Južne Karoline pobjegla je od kuće jer su joj njezini roditelji ugovorili brak u Pakistanu.

Jessie Marie Bender je prošlog mjeseca u jutarnjim satima pobjegla od kuće, a pronađena je jučer u obližnjem motelu, gdje se sakrila uz pomoć ujaka.

Pročitajte i ovo Bazen, ilustracija Tragedija Otac i djed skočili u bazen kako bi spasili dvogodišnju djevojčicu - obojica su preminula: "Plač majke bio je šokantan" Nestala Danka Ilić Nestala djevojčica Prva izjava Dankina oca nakon nestanka djevojčice: Poslao tri poruke - o Danki, policiji i svojoj obitelji

'Pobjegla je jer nije htjela ići u Pakistan, bojala se', rečeno je iz šerifova ureda. Istražitelji sada utvrđuju ima li osnove za optužnicu protiv članova njezine obitelji, a djevojčica se nalazi u skrbništvu.

Majka iz Amerike, otac iz Pakistana

Jessien nestanak su prijavili članovi obitelji koji su policiji rekli da je moguće da je pobjegla kako bi izbjegla dvomjesečni put u Pakistan.

Nekoliko dana kasnije njezina je majka rekla policiji da misli da ju je oteo netko koga je upoznala preko Facebooka. Policija u istrazi nije došla do dokaza da je djevojčica oteta i tada su otkrili da ju je njezin ujak sakrio.

Jessie i njezina majka su Amerikanke, a Jessein očuh je Pakistanac.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene