Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Javila se na oglas

Udaje se za 110-godišnjaka, privukao ju izgledom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Za svadbu nikad nije prekasno. Tako je 110-godišnjak iz Malezije preko oglasa u lokalnim novinama pronašao svoju mladenku. Oženiti će 82-godišnjakinju, koja je prihvatila njegovu prosidbu.

Ahmad Mohamad Isa već ima 20 unučadi i 40 praunučadi, no nedostaje mu žena koja će mu raditi društvo i brinuti se za njega. Zbog toga se javio lokalnim novinama s molbom da mu je pomognu pronaći.

Pročitajte i ovo Imran Khan stroga kazna Bivši pakistanski premijer i njegova supruga osuđeni zbog protuzakonitog braka Ilustracija Državni zavod za statistiku Demografski slom Hrvatske - rođeno najmanje djece u povijesti: Ipak, ima jedna svijetla točka

Na njegov se oglas javila 82-godišnja Sanah Ahmad, koja je već 30 godina udovica i ima devetero djece. Zamolila je svoju djecu da ga kontaktiraju kako bi se detaljno dogovorili o svadbi, piše Telegraph. Privukao ju je njegov izgled, jer navodno jako sliči njezinom pokojnom suprugu, a imaju i isto ime.

>> VIDEO: Vjera mu pomogla da doživi 114. godinu

'Nije važno tko je ona, glavno da mi može kuhati. Usamljen sam i bojim se spavati sam. Da imam ženu, ona bi se brinula o meni', požalio se Ahmad, koji iza sebe već ima pet brakova. Četiri supruge su umrle, a od pete se razveo. Jedini zdravstveni problemi koji ga muče su blagi problemi s vidom i sluhom.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene