Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sve se istražuje

Učenik napravio kaos u školi? Ukrao bocu sa živom iz laboratorija i prolio je po dvorištu

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
U grčkoj srednjoj školi u gradu Patrasu odvijala se prava drama nakon što je pronađena živa u školskom dvorištu.

Nakon što je iz školskih prostorija, točnije laboratorija, nestala boca sa živom, na teren su odmah izišli specijalni timovi kako bi skupili vrlo toksičan metal, a pokrenuta je istraga.

"Sve se još uvijek istražuje, a od ravnatelja sam također zatražila pismeno objašnjenje o tome što se dogodilo", rekla je grčka ravnateljica srednjeg obrazovanja Eugenia Pierri.

Pročitajte i ovo Ilustracija lakše ozljede Nasilje na sjeveru Hrvatske: Nožem napala 22-godišnjakinju, ima više ubodnih rana i porezotina

Boca, međutim, nije pronađena te se i dalje traga za njome jer je živa, kao što je poznato, otrovan metal.

Sumnja se da je jedan od učenika ukrao bocu sa živom iz laboratorija u kabinetu za kemiju, a navodno je u dvorištu pronađen samo dio sadržaja koji je prolio, piše Protothema.

Pročitajte i ovo Jutro nakon stravičnog požara u Valenciji - 7 Užas u Španjolskoj FOTO/VIDEO Jutro nakon stravičnog požara: Prizori su dramatični, a još se traga za 19 osoba

Pročitajte i ovo Ilustracija Osuđen je Pretukao kćer pa jeo brzu hranu dok je ona umirala, njezino tijelo nikad nije nađeno: "On je čudovište i zaslužuje provesti ostatak života u zatvoru"

Živa se zbog svojih osobina koristi u domaćinstvu, medicini i industriji. Međutim, vrlo je otrovna i može utjecati štetno na zdravlje ljudi. Kada uđe u ljudsko tijelo, može oštetiti organe, a posebno su osjetljive stanice živčanog sustava.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene