Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Snimke s tavana

UBOJSTVO DJEČAKA Jeziva kazeta nakon 32 godine otkriva tko je ubojica?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dječakov otac, inače umirovljeni policajac, otkrio je jezivu kazetu koja bi mogla pomoći rješavanju slučaja ubojstva njegovog sina.

Gary Grant imao je nepunih osam godina kada je krvnički pretučen metalnim šipkama svega nekoliko ulica od svog doma u Atlantic Cityju. Zločin se dogodio u siječnju 1984. i do danas nije razjašnjen, ali jedna audio kazeta konačno bi mogla otkriti tko su ubojice.



Dječakov otac Gary Grant senior, inače umirovljeni policajac, otkrio je jezivu kazetu koja bi mogla pomoći rješavanju slučaja ubojstva njegovog sina. Naime, on je na tavanu pronašao mnogo starih snimki, koje je želio prebaciti u mp3 format. Na jednoj od njih pisalo je 'telefonski pozivi'.

'Kad sam preslušao kazetu, umalo nisam pao sa stolca. Snimka telefonskog poziva upućenog policiji govorila je o mom sinu. 'Nikada me nećete uhvatiti', rekao je glas s druge strane žice prije nego što je veza prekinuta', rekao je Grant.

Trake su Grantu predane prije mnogo godina, ali on tijekom prvog preslušavanja nije čuo ove snimke.

'Da stvar bude još čudnija, tri mjeseca nakon tog poziva, snimljen je još jedan. Javio se čovjek koji je imenovao ubbojicu, rekavši da je mali Gary stradao zbog njegovog oca. Nažalost, ja se toga ne sjećam. U to vrijeme bio sam potpuno slomljen zbog Garyjeve smrti', priznaje Grant.

Ubojica je imenovan kao Carl Mason 'Boo' koji je živio u susjedstvu Grantovih.
'Vjerujem da je umiješan, ali isto tako mislim da to nije napravio sam. Ne prođe niti jedna minuta a da ne pomislim na svog sina. Otkrit ću što mu se dogodilo i tko ga je ubio', rekao je Grant za Fox News koji je traku predao okružnom tužitelju.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene